horpadásjavításreferenciák jégkárelérhetőségek szerelő műhelytörött autó
horpadásjavításfényezéskarosszéria javítás
biztosítás ügyintézés

Horpadásjavítás


Bat-Bull Car System

Avagy Horpadásjavítás fényezés nélkül!

A karosszéria horpadását nagyon sok esemény okozhatja: jégverés, lehulló faág, ajtórányitás, nekiütődések (bevásárlókocsi, stb.) Bár az ilyen károkra azt mondjuk nem jelentősek, mégis sokszor igen sokba kerülnek! Hiszen a horpadás javításából kifolyólag az éppen sérült karosszériaelemet újra kel fényezni tehát a javítás költsége a sokszorosára rúghat, az ebből adódó plusz költségek miatt.

Itt hívnám fel a figyelmüket az általunk képviselt eredetileg Bat-Bull Car System néven megjelenő technológia alkalmazására. Ha a javítási árakat alapul véve monitorozzuk egy adott horpadás eltávolítását, akkor 50-60% megtakarítás írható az általunk alkalmazott technológia javára. És ez még nem minden, a gépjármű tulajdonosok között már jól ismert eredetiségi vizsgarendszer bevezetése óta, vásárláskor speciális műszer (festék vastagságmérő) segítségével határozzák meg az adott gépkocsi elemeinek eredetiségét. Ezzel teljes mértékben kimutathatóvá válnak a nem gyárilag rögzített, tehát karosszériajavítással cserélt az eredeti minőséget nem hordozó után gyártott javított elemek mennyisége.

A festés nélküli horpadásjavítás lehetővé teszi a kisebb horpadások javítását bontás nélkül, az eredeti festékréteg megóvásával. Ezt a technológiát alkalmazzák az autógyárak is a szerelés, szállítás közben keletkezett kisebb karosszériahibák javítására.

E költségkímélő technológia a biztosító társaságok által elfogadott, támogatott eljárás.

Mikor alkalmazható?

Milyen sérülések javíthatók a módszerünk segítségével?
 • Kavicsfelverődés
 • Jégkár (jégverés, jégeső)
 • Ajtórányitás (a parkolás tipikus problémája)
 • Bevásárlókocsi nekitolása
 • Ráütés, támaszkodás
 • Karosszériára hulló tárgyak (gally, gesztenye, dió okozta horpadások)
Ezek az enyhe horpadások, amikor a festék nem sérül, gyorsan, kedvezőbb áron a festés sérülése nélkül az emberi szem számára láthatatlanná téve javíthatóak.

Nagyon fontos, hogy az eljárás során az autó nem szenved értékcsökkenést!

Az autó fényezése, anyagszerkezete eredeti marad, nem változik meg a fényezés rétegvastagsága, nincs festési, színkeverési hiba.

Bármely típusú autónál alkalmazható.

A technológiát nagy tételben is alkalmazzuk, például: autókereskedések, kölcsönzők és flották esetében is. Eredményességével egy jó minőségű esztétikailag óvott gépparkot tudhat ügyfelünk magáénak.

És ne felejtkezzünk meg a sokak számára oly fontos tényezőről sem, az időről!

Hagyományos karosszéria javítás módszerével javított horpadás eltüntetése legjobb esetben is 2-3 nap, amely igen nagy kiesés lehet, egy rendszeresen használt jármű gazdájának életében. Jönnek a cseppet sem előnyös átmeneti megoldások, mint kölcsön autó, bérautó, tömegközlekedés. A megoldás szintén az új technológia előnyei között szerepel, a kezelésünkbe vett jármű horpadásos sérülését 5-6 óra leforgása alatt orvosoljuk. Mobilitásunkból kifolyólag már 5 autó javítása esetén helyszínre megyünk.

Az olvasottak során jogosan merül fel önökben a kérdés, mi történik akkor, ha ezzel a technológiával nem javítható a keletkezett sérülés, mert mélyebb, festés sérült, élben törött. Pánikra semmi ok, a kitűnően felkészült nagy szakmai háttérrel jó minőségű gépekkel és jobbnál jobb technológiák ismeretével a már szinte roncsolódásig törött járművek karosszériájába is életet lehelünk.

Ne feledje a legfontosabb szempontunk a gyors minőségi és teljes körű kiszolgálás kedvező áron!

Szolgáltatásaink:
 • Fényezés nélküli horpadásjavítás.
 • Egyengetés kívülről, speciális szerszámokkal a karosszéria megbontása nélkül.
 • Karosszériajavítás szpotter technológiával.
 • Műanyagjavítás hegesztés, ragasztás.
 • Fényezés, karcolások eltüntetése festék-rétegvastagság növekedés nélkül.
 • Polírozás nanotechnológiás védelem
 • Biztosítási kárügyintézés. Hungária biztosító szerződött partner
Technológiai rövid ismertető:

Bat- Bull Car System jelentése:

A "Bat-Bull Car System" eljárással egy-egy enyhe horpadás javítása, ahol a festék nem sérült, rövid időt – 30-40 percet – vesz igénybe, és nem okoz károsodást az autó fényezésében. Az autó értékcsökkenés nélkül javítható. Ugyanez igaz a jégvert autókra is. Ilyen esetekben általában 4-5 óra alatt szabadulhat meg horpadásaitól a hagyományos szakszerű javítási költség 50-60%-áért.

HorpadásjavításGyors javításFényezés nélkülJégkáros autó javítása


Nyitólap | Horpadásjavítás | Fényezés | Karosszéria javítás | Biztosítás ügyintézés | Referenciák | Elérhetségek

© 2007 Ottocars - Horpadásjavítás


KronArt Design Stódió - weblapkészítés, reklámgrafika, programozás, dekoráció